Mai mult decat o aventura de-o noapte. Cine este Calina, tanara care sustine ca are o relatie cu Adrian Mutu

Data publicarii: Marti 29 Iulie 2014, 17:55

Adrian Mutu a fost surprins recent de paparazzi in ipostaze tandre cu o tanara care nu este sotia lui. Ceea ce parea doar o aventura de-o noapte se dovedeste a fi mai mult decat atat.

Adrian Mutu s-a afisat in Mamaia la bratul unei domnisoare blonde, iar tabloidele au luat imediat foc. S-a scris ca ar fi vorba despre o simpla aventura, insa tanara de 22 de ani sustine altceva.

Blondina pe nume Calina afirma ca ar avea o relatie cat se poate de serioasa cu "Briliantul", iar povestea lor de iubire ar fi inceput inca de acum o luna.

Adina Lacatusu, jurnalist de monden de la Cancan.ro, avanseaza posibilitatea ca Adrian Mutu sa fi divortat deja de Consuelo si sa fi ascuns asta pana acum. In tot acest timp, sotia lui Mutu se afla in vacanta in Italia si vorbeste pe retelele de socializare despre cat de frumoasa este viata: "E un spectacol frumos. Traieste, iubeste, respecta, bucura-te si multumeste ... viata e frumoasa", a scris ea.

In ultimele 7 luni, zvonurile despre racirea relatiei dintre Adrian Mutu si Consuelo au fost tot mai dese. Pana acum, niciunul dintre ei nu a discutat despre un posibil divort.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 9°C
Constanta
Aer 9°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 10°C
Neptun
Aer 10°C
Modifică setările cookies