Mii de turisti sunt asteptati la mare in acest weekend. Cat costa o noapte de cazare in Vama Veche

Data publicarii: Vineri 19 Iunie 2015, 14:04

Indragostiti de mare, mii de turisti sunt asteptati in urmatoarele ore pe litoral, desi nu se anunta temperaturi foarte ridicate in acest sfarsit de saptamana.

Vineri si sambata soarele asigura insa o vreme placuta, de plaja. Insa duminica sunt anuntate ploi. Indiferent de vreme, Vama Veche ramane locul preferat al celor care isi doresc sa simta libertatea unui loc in care sa faci ceea ce vrei fara ca cineva sa te judece. O demonstreaza si rezervarile din acest weekend: mai bine de jumatate din locurile de cazare din Vama au fost deja rezervate.

In Vama Veche, cu 50 de lei poti sa stai la o pensiune sau la localnici, iar cu 150-200 de lei iti poti inchiria o camera la un hotel de doua stele.

In ceea ce priveste vremea, vineri, maxima zilei este de 25 de grade Celsius. Vantul este cel care da batai de cap turistilor. Steagul rosu a fost arborat, semn ca scaldatul este interzis. Dar, pana la urma, cei care vin aici, in Vama, vin pentru spiritul acestui loc si nu pentru vreme.


Daca vreti sa veniti in acest weekend pe litoral, nu va faceti griji pentru cazare, gasiti camerele libere in toate statiunile, la tarife inca acceptabile. Iar daca alegeti sa veniti in statiunea Mamaia, in acest weekend se deschid cluburile din nordul statiunii.

 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 16°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies