Mii de turisti au profitat de tarifele mai ieftine cu 40%. Cat costa in aceasta perioada un sejur la un hotel de 4 stele, in Mamaia

Data publicarii: Duminica 04 Septembrie 2016, 17:53

A fost o zi de poveste pe litoralul romanesc, unde toamna da semne de blandete si ii rasfata pe romanii care abia acum sunt in vacanta.

Au fost inspirati atunci cand si-au programat concediul in septembrie. Tarifele au scazut cu 40% fata de sezonul estival, apa este placuta iar soarele nu mai arde la amiaza... dar nici nu este scump la vedere.

Pe plaja din centrul statiunii Mamaia, la ora pranzului erau mii de trupuri intinse la soare. Oamenii n-au prea multe apasari. Vremea e buna iar preturile rezonabile. Nicolae din Barlad si-a programat concediul inca din iarna. Nu concepe sa vina la mare mai repede de luna septembrie.

Turist: De foarte multi ani venim in aceasta perioada soarele nu este asa de puternic si putem sa stam si cu copiii preturile mai bune in extrasezon si de aia am ales mamaia. Am cumparat biletul din februarie si undeva la patru milioane si jumatate cinci nopti si sase zile hotel de doua stele chiar aici alaturi.

Turist: Preturile sunt mai mici, cazarea mai mica si nu este asa aglomeratie mare. 4 lei o bere, cazarea este putin mai ieftina ca in plin sezon si mancarea mai ieftina


Turist: Gasim mult mai ieftin pe plaja, reduceri la suveniruri, chiar am vazu dupa data de 1, 50% reduceri peste tot. Este mai avantajos pentru copii pentru ca iti permiti mai multe.

Chiar daca nu au venit pentru un sejur intreg sunt si turisti fericiti ca isi petrec la mare macar cateva ore. 

Turista: Imi place ca in aceasta perioada este mai liniste si putem sa ne relaxam putin fara copii 

In aceasta perioada in statiunea Mamaia pot fi cumparate pachete turistice care includ cinci nopti si sase zile de cazare la doua stele cu cel mult 550. Daca vreti la un hotel de 4 stele o sa dati 750 de lei. Meteorologii anunta inca doua saptamani de vreme frumoasa asa ca este de asteptat ca cel putin in perioada weekendurilor statiunile de pe litoral sa arate ca in sezon.


 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies