Momentul când angajaţii clubului care a ars în Mamaia sar pe geam. "Coincidenţa neagră" legată de incendiu

Data publicarii: Marti 13 August 2019, 12:45

A fost pârjol în noaptea de luni spre marţi în stațiunea Mamaia, unde unul dintre cele mai cunoscute cluburi de pe litoral a căzut pradă flăcărilor. 

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi de pe litoral a căzut pradă flăcărilor. Zeci de pompieri și autospeciale au intervenit imediat pentru că, din cauza vântului,  focul amenința să se extindă și la celelalte localuri. În interior se aflau câțiva angajați, însă au reuşit să se salveze.

Doi dintre pompieri însă, au avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că s-au intoxicat cu fum. Chiar dacă au trecut mai bine de 12 de la izbucnirea incendiului, pompierii încă se afla la faţa locului cu două autospeciale.

După primele cercetări, anchetatorii bănuiesc că focul a  pornit de la un aragaz lăsat nesupravegheat de angajaţii care se aflau azi noapte în local. 

Imaginile filmate de un turist suprind momentul în care doi angajaţi sar pe un geam din club.

Pe de altă parte, scenele suprinse în această dimineaţă cu o dronă arata amploarea dezastrului. Clubul a fost distrus complet cu doar câteva zile înainte de a fi deschis. 

Potrivit pompierilor, clubul avea aviz de securitate, cel care se ia la realizarea proiectului, iar localul a fost verificat de inspectori înainte de 1 mai, dar şi acum în luna august, iar administratorii nu au fost sancţionaţi semn că erau în regulă. 

În 2017 şi în 2018, autorităţile i-au amendat pe proprietarii clubului pentru că nu aveau autorizaţie de securitate la incendiu.

Şi dacă putem spune aşa, ca o coincidenţă neagră, proprietarii clubului din Mamaia nu sunt la prima experienţă de acest gen.

Clubul pe care îl administrează în Bucureşti a ars de două ori - în 2005 şi 2017.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 16°C
Constanta
Aer 16°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 16°C
Neptun
Aer 16°C
Modifică setările cookies