Momentul în care băutura e adusă cu roaba într-un club din Mamaia: ”Noi suntem aici pe mese”

Data publicarii: Miercuri 01 Mai 2019, 20:27

În Mamaia noaptea de marți  a fost ultima de distracţie. În cluburi, jocurile de lumini, arficiile şi artiştii care au urcat pe scenă au ţinut în priză mii şi mii de euforici. Mulţumea a petrecut până în zori chiar dacă a plouat şi a fost destul de rece.

Chiar dacă au fost doar 12 grade Celsius şi a plouat uşor, în cluburile cu pretenţii din Mamaia Nord atmosferă a fost încinsă.

Aşa cum este obiceiul locului, la mese băutura a venit cu roaba iar cine a vrut să atragă atenţia nu a renunţat la ochelarii de soare - chit că era beznă.

De muzica s-a ocupat DJ-ul suedez AronChupa - adus de Neversea.

Tânăr: "Dacă muzica e bună, se distrează toată lumea."

Bărbat: "Petrecerea mea e senzaţională că am prietenii alături."

Tânără: "Noi suntem aici pe mese, ne distrăm şi ne simţim foarte bine."

La miezul nopţii cerul a fost luminat de artificii.

Într-un alt local printre turişti s-au amestecat animatoare îmbrăcate sumar care au atras - în special - privirile domnilor. De doamne s-a ocupat un magician.

Magician: "Avem o inimă aici şi una aici, dar ce nu ştie multă lume este că aceste inimi se pot aduna într-una singură."

Tânără:"Este nemaipomenit, este prima dată când îl văd şi este foarte bun"

În cluburile acoperite s-a stat umăr la umăr aşa că loc de mişcări ample de dans nu a prea fost. 

Tânără: "Este o atmosferă extraordinară aici, sunt superfericită să fiu acasă. Lumea este fericită, se distrează, nu se uită unul la celălalt, toată lumea dansează."

Tânăr:"În seara asta suntem prieteni, majoritatea ne cunoaştem cu majoritatea, municim foarte mult... majoritatea trăim şi viaţa în acelaşi timp."

La starea de bine au contribuit şi barmanii.

Barman:"Mulţi la început au ţinut post, nu au băut, au fost puţin mai rezervaţi. Acum, pe final, şi-au dat în frâu să zic aşa şi au început să consume. Beau diferese băuturi şi cocktailuri."

Tinerii s-au dat duşi în camerele de hotel abia spre dimineaţă - nu înainte ca DJ-ul german ATB să electrizeze mulţimea.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 15°C
Constanta
Aer 15°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 15°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies