Noapte albă pe litoral. Mihai Bobonete: ”Vama are farmecul ei, are o energie extraordinară”

Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2019, 09:09

A fost noapte albă pe litoral. În Vama Veche, barurile au fost pline, barmanii pregătiţi şi DJ-ii au dat startul petrecerilor de 1 Mai.

Cei mai romantici au cântat şi dansat în jurul focului până în zorii zilei. Spre dimineaţă, tinerii şi-au făcut planuri pentru o vară de basm.

Apusul a fost savurat în tihnă la malul mării de toţi cei care au aşteptat să se revadă cu satul aşezat la capăt de Românie, care odată a primit numele de Vama Veche. Dacă unii au visat în jurul focului, alţii au dansat înconjuraţi de scântei, şi-au colorat chipurile cu zâmbete, şi-au luminat chipurile şi au depănat amintiri .

Turistă: "Sunt pentru prima dată în Vamă. E superb. Am auzit multe poveşti, că se distrează lumea mult şi că te simţi liber şi uite că aşa e. Toată lumea emană starea asta, toţi sunt aici."

Mihai Bobonete: ”Vama are farmecul ei, are o energie extraordinară şi eu mă simt perfect aici şi dacă stau o oră, şi dacă stau 2 zile."

Și uite aşa, noaptea s-a încheiat din nou cu promisiuni şi planuri, toate mărturisite la unison în aşteptarea răsăritului magic.

Alţii au optat pentru Mamaia, iar artiştii au ţinut în picioare mulţimea ore în şir, creând o atmosferă de sezon estival.

Turist: "Cel mai frumos e aici în Mamaia. E ceva de nedescris. Atmosferă, e cea mai tare atmosferă. Odată pe an este 1 Mai."

În această vacanţă turistii profită la maximum de tot ce are marea să le ofere, iar barmanii se întrec pe ei înşişi.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies