Petreceri fabuloase la Mamaia: elicoptere, roabe pline cu vinuri și șampanie de 100.000 de €

Data publicarii: Sambata 28 Aprilie 2018, 18:29

Elicoptere care aterizează direct lângă plajă, roabe pline cu vinuri şi şampanii, artificii, decor strălucitor, toate acestea sunt în mare vogă zilele acestea la petrecerile din staţiunea Mamaia. Bugetul celor veniţi aici în vacanţa de 1 mai are multe zerouri. 

Elicopterul Airbus Colibri care a aterizat lângă cluburile din Mamaia a adus pe litoral turişti dispuşi să cheltuiască uşor zeci de mii de lei într-o seară. 

Sunt oamenii care nu se uită când banii le dispar cât ai clipi din conturi pe sticlele de vin şi de şampanie care le sunt aduse la masă cu roaba.

Într-un club, de pildă, cei care vor să stea la masă şi să impresioneze cumpără cel puţin o roabă de vin. Cea mai ieftină este 12.500 de lei. În funcţie de calitatea licorii, preţul poate urca însă până la 30.000 de lei.

Când vine vorba de şampanie, o roabă costă 30.000 de euro. Tot aici se vinde şi cea mai scumpă sticlă de şampanie. Are 30 de litri şi costă 100.000 de euro. 

Deşi preţurile în club sunt fabuloase, ospătarii nu au stat sâmbătă o clipă. Până spre seară au cărat la mese câteva sute de roabe pline cu vin. De fiecare dată, din boxe, a răsunat un inm şi s-au aprins artificii.

Intrarea într-un astfel de club costă cel puţin 200 de lei şi poate ajunge până la 700 de lei pentru cei care vor să primească şi o băutură de bun venit. Rezervările s-au făcut încă de acum o lună.

Mii de maşini s-au îndreptat, vineri seară, după apus, spre nordul litoralului, unde s-a dat startul petrecerilor cu ştaif.  

Înainte de a ajunge în cluburi, turiştii s-au cazat la hoteluri unde o cameră costă şi 1.200 de euro pe noapte, iar parcările s-au umplut de limuzine scumpe. 

Hotărâţi să se distreze, unii au început dânsul din cameră şi au continuat apoi pe marginea piscinei.

Tinerele au ales ţinute de club, strălucitoare iar domnii au purtat cămăşi închise la culoare.  

Ana Morodan: "Eu provin dintr-o lume glamour şi da... la Mamaia sunt petreceri strălucitoare."

Codin Maticiuc: "Mamaia şi mai ales 1 mai, petrecerea, a trecut România pe harta clubberilor internaţionali."

Aproape de miezul nopţii, distracţia s-a mutat în cluburi.

"Mamaia are lume, bucurie, veselie, distracţie la maxim."

"Sunt la petrecerea mea pentru că mă voi mărita în curând. Sunt burlăciță în seara asta."

Dincolo de cluburi, peisajul se schimbă complet. Încă de joi, mii de tineri dansează la festivalul de muzică electronică Sunwaves şi este deja al doilea răsărit pe care îl prind pe plajă. 

În staţiunea Mamaia au ajuns până acum 30.000 de turişti. Jumătate sunt străini. Sâmbătă seara, fiecare club are programate petreceri cu Dj-ei cunoscuţi peste tot în lume şi artişti autohtoni.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies