Distractie pe iaht, in Marea Neagra, cu dansatori si bufet suedez. Cat costa o petrecere de o zi in largul marii

Data publicarii: Joi 21 Iulie 2016, 18:40

Ibiza sau Mykonos sunt doar la un iaht distanta. Au descoperit asta pe litoralul romanesc turistii care-si petrec vacanta pe vas, in largul Marii Negre.

Conceptul a fost imprumutat din insulele din Mediterana sau Egee, celebre pentru chefurile fara sfarsit. Petrecaretii se imbarca pe iaht, iar la bord ii intampina DJ si sampanie.

Abia intors din Ibiza, unde a petrecut pe un iaht, Fabrizio a vrut sa vada cum sunt escapadele si in largul marii Negre.
 
Fabrizio: "O sa facem baie cu asociatele mele, o sa fie o petrecere pe cinste."

"Asociatele" asa cum le numeste el, nu pot lipsi de la o petrecere pe iaht. Fetele poarta costume de baie inspirate din filmul Baywatch si ochelari mari de soare, accesorizati cu cupe de sampanie.

Claudia: "In primul rand suntem toti in costume de baie, fiecare e relaxat, nu mai stam pe tocuri noi fetele, nu mai trebuie sa avem machiaj pe fata, e mult mai ok asa. Toata lumea e mai relaxata, mai degajata."

Cei doi tineri s-au imbarcat impreuna cu alti 80, de la pasarela din Mamaia pe un iaht cu doua punti, lung de aproape 20 de metri.

Andrei Tanase, organizator: "Petrecerea pe iaht inseamna prieteni, prieteni ai prietenilor, oameni care iubesc marea si vor ceva diferit fata de zilele obisnuite la plaja sau in cluburile de pe litoral. Inseamna DJ, inseamna bauturi alcoolice nu foarte grele, inseamna mult soare."

Corina si Bogdan sunt dansatori, iar o petrecere pe iaht li s-a parut cel mai bun mod sa se deconecteze.

Corina: "Am zis sa iesim si noi sa facem altceva am vazut un filmulet de anul trecut si mi s-a parut foarte misto."

Cand atmosfera se incinge prea tare pe iaht, petrecaretii se racoresc rapid cu o baie in mare. Pe vas e amenajat un bufet suedez. O astfel de petrecere tine toata ziua si se incheie cu un chef pe plaja, pana la rasarit. Totul costa aproximativ 400 de lei de persoana.

Daca va doriti mai mult decat o petrecere, puteti sa va planificati intreaga vacanta pe iaht. O saptamana in Mediterana costa, intre 400 de euro in Grecia, in extrasezon, pana la 700 de euro, in Sicilia, in plin sezon. Vorbim de un iaht pe care pot dormi pana la 10 persoane, iar in pret este inclus si skiperul, cel care conduce ambarcatiunea. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies