Petrecerile de pe litoral s-au încheiat cu amenzi uriașe. 200 de șoferi sancționați pentru consum de alcool și viteză excesivă

Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2019, 18:00

Marile petreceri de weekend de pe litoral s-au încheiat cu amenzi usturătoare pentru cei care s-au grăbit peste măsură să ajungă acasă. Peste 200 de şoferi au fost amendaţi pentru viteza excesivă, dar şi pentru conducere sub influenţa alcoolului ori chiar a drogurilor. Pe plajele mângâiate de soare, vreme de două zile, mulţimea s-a bucurat de o zi splendidă, iar apa a fost perfectă pentru baie. 

Aceşti tineri au venit din Târgovişte şi în fiecare weekend fac naveta la Mamaia pentrru petreceri.
 
Tânăr: "Excepţional! Distracţie maximă, toate bune şi frumoase! Azi ne mai dregem un pic."

Tânără: "Extraordinar! Vremea e perfectă! E şi cald, dar e şi vânt  e perfect!"
 
Petrecerile din acest weekend au animat plaja aproape fără încetare. Peste 40.000 de turişti au fost în staţiunile de pe litoral în acest weekend. 
 
Cei care n-au rezistat în soarele arzător la plajă s-au retras la umbră unde la amiază se înregistrau 30 de grade Celsius. Însă cei mai mulţi s-au răcorit în apă care a avut duminică 20 de grade.
 
Turişti: "Este foarte relaxant, apa este plăcută, caldă, este linişte, muzică pe fundal, băutură bună! Un weekend întreg de fapt a fost la fel de bine." 

Cei care au căutat liniştea s-au adăpostit pe plaje ceva mai retrase. Şi-au închiriat şezlonguri ori şi-au pus cearceafurile lângă apa mării, cât mai departe de zonele aglomerate. 

Tânără: "Frumos, având în vedere că nu avem multe zile liber." 
Reporter: "Vă relaxaţi?" 
Tânără: "Da, cu prietenele." 
Reporter: "Doar aşa între fete?" 
Tânără: "Da ca băieţii sunt la muncă."

Monea Ilica - administrator plajă: "Lumea se relaxează după petrecerile din timpul serii, într-un stil mai relaxant cu băuturi răcoritoare, cu fresh-uri, cu fete frumoase care întreţin atmosfera. O să avem petreceri şi de zi şi de seară toată vara."

Mare atenţie însă, la drumul spre casă: pentru 200 de şoferi, finalul zilelor de vacanţă a venit cu amenzi usturătoare: peste 200 de şoferi au fost prinşi, fie băuţi, fie conducând cu viteză prea mare. Au fost şi cazuri de persoane depistate că au consumat droguri. 30 de şoferi au rămas fără permis, iar 26 de certificate de înmatriculare au fost retrase.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 20°C
Constanta
Aer 20°C
Eforie
Aer 18°C
Costinesti
Aer 21°C
Neptun
Aer 21°C
Modifică setările cookies