Petrecerile din club, mutate direct pe plaja, la Mamaia. Raducu Mazare a investit 10.000 de euro intr-un punct de distractie

Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2013, 11:27

Weekendul a inceput mai devreme cu o zi la Mamaia, unde petrecerile pe plaja, par sa fie ultima moda. Odata ce soarele si-a pierdut din tarie, domnisoarele cochete si domnii infierbantati s-au racorit cu sampanie si au dansat pe nisip, la malul marii.

Pentru ca petrecerea sa tina cat mai tarziu in noapte, administratorii plajelor private i-au "ademenit" pe turisti cu DJ sau cu concerte sustinute de artisti cunoscuti. Si cum de aceasta data vorbim de o afacere in care s-a implicat si fiul primarului Radu Mazare, nici edilul nu a putut sta departe de distractie.

Tinerii din Mamaia, mereu pusi pe distractie, au mutat petrecerile din club direct pe plaja. Dupa ce au lenevit toata ziua pe sezlong, domnisoarele au inlocuit costumele de baie cu tinute cochete, din care nu au lipsit tocurile inalte, rujul puternic si, bineinteles, ochelarii de soare.

In timp ce domnisoarele prefera sampania, domnii se racoresc cu bauturi mai tari.

Cel care administreaza aceasta locatie este Raducu Mazare, fiul primarului din Constanta, intors pentru vara de la studii din Anglia. A investit 10.000 de euro ca sa transforme zona intr-un punct de distractie.

Dintre petrecareti nu a lipsit, desigur, Radu Mazare. A dansat pe muzica lui Puya, iar cand artistul a cantat melodia "Baga bani", Mazare s-a conformat.

Weekendul continua la malul marii, numai astazi fiind asteptati sa soseasca la mare peste 50.000 de turisti.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies