Reactia lui Mazare dupa ce iubitorii de animale l-au rugat sa nu aduca lei, camile, crocodili si pitoni la parada

Data publicarii: Marti 26 August 2014, 19:24

Cea mai spectaculoasa parada din aceasta vara, programata in weekend la Mamaia, a starnit revolta iubitorilor de animale. Organizatia "Vier Pfoten" ii cere primarului Radu Mazare sa renunte la animalele pe care si le-a ales de la circ pentru sambata. In scenariul carnavalului, Mazare a inclus, in premiera, 4 lei, doua camile, un crocodil lung de 3 metri, si un piton.

Reprezentantii Vier Pfoten spun ca primarul Mazare face un abuz, pe bani publici, si i-au cerut sa lase animalele in pace. 

"Ii cerem sa se razgandeasca. sa plimbi niste animale salbatice prin zgomot, prin caldura si prin harmalaie provoaca un stres animalelor, ceea ce este interzis prin legea pentru protectia animalelor. Domnul Mazare trebuie sa-si schimbe punctul de vedere pentru ca ce vrea dansul sa faca acolo se poate intampla foarte bine si fara animale salbatice"
Veronica Pulpan, reprezentant Vier Pfoten.
 
In replica, edilul spune ca nu are de gand sa schimbe nimic din scenariul carnavalului, in care el va aparea in chip de faraon, insotit de lei si camile."Nu cred ca reprezinta niciun stres pentru ca ei oricum plimba animalele cand plimba circul. Noi nu le vom plimba ca ele nu vor defila pe car, nu avem cum, ele vor face spectacolul doar la scena si acum ce stres ca se plimba camila putin in jurul scenei."
 
Ba chiar primarul are de gand sa sacrifice o inaripata la finalul show-ului. "O sa trag cu arcul si o sa cada de sus o rata, sa vedem cine tipa..."
 
Marti seara e programata repetitia generala, in fata Cazinoului din Mamaia. "Doar cu serpii sa vedem pot sa plimbe fetele serpii pentru ca serpii intra in momentul prezentarii haremului si a dansului". Show-ul de sambata incheie sezonul paradelor din aceasta vara. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 11°C
Neptun
Aer 11°C
Modifică setările cookies