Reacțiile tinerilor prezenți la festivalul Neversea atunci când sunt întrebați de prețuri

Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2018, 18:28

Atmosfera este de poveste la malul mării, la Neversea, unde s-au împlinit deja 4 zile şi 3 nopţi de petrecere.

Sâmbătă seară, cele mai aşteptate momente au fost show-urile oferite de John Newman şi Armin van Buuren. Şi nu doar publicul a fost copleşit de entuziasm. Foarte încântaţi au fost şi artiştii, care au interacţionat cu fanii pe toată durata spectacolului. 

Scăldată într-o mare de lumini, mulţimea a fost cuprinsă de frenezie când pe scenă a urcat Armin van Buuren. Încântat de ţara noastră, DJ-ul olandez a vibrat în acelaşi ritm cu publicul.

"E super. E cel mai tare DJ. E numărul unu. E maxim", spune o tânără.

Înainte de concert, olandezul în vârstă de 41 de ani s-a rexat câteva ore pe plaja din Mamaia. A făcut o baie în mare şi s-a plimbat cu skyjet-ul.

"Simt, cu siguranţă, o conexiune cu oamenii de aici. Chiar îmi place România. Am considerat-o mereu o ţară grozavă, iar oamenii sunt foarte drăguţi", a transmis DJ-ul olandez. 

Spectacol a făcut şi John Newman. Încântat de energia publicului, englezul a coborât la un moment dat de pe scenă şi a dat mâna cu fanii.

Mulţimea a dansat fără oprire şi când pe scenă au urcat DJ-ii Sunnery James şi Ryan Marciano.

Cea de-a treia zi a festivalului NEVERSEA s-a terminat la răsăritul soarelui. Potrivit organizatorlor, Armin van Buuren a ţinut alături de el 58 de mii de oameni până la 7 dimineaţa. Olandezul a mixat 5 ore, iar la finalul lor a scris pe Instagram că nu va uita niciodată noaptea petrecută la malul mării negre. 

Înaintea ultimei seri de festival, turiştii şi-au făcut duminică socotelile ca să vadă cât i-a costat distracţia.

"Eu mi-am făcut câteva tatuaje, după cum vezi, dar nu mi se par foarte scumpe. 70 lei a fost tot", spune o tânără.

"Preţurile să ştii că sunt destul de ieftine faţă de alte festivaluri. 7 lei o apă şi 8 lei o bere. E destul de în regulă", a precizat o altă tânără.

"Ţara mea este mult mai scumpă. Eu sunt din Israel", spune o tânără din Israel. 

Povestea Neversea de anul acesta se încheie în această noapte, când pe scenă principală vor urca The Script, Scooter şi Steve Aoki.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies