Reacția unor tineri din Vamă, după ce au ratat un concert ca să stea la coadă la mâncare: „Bem shot-urile cu roaba”

Data publicarii: Joi 02 Mai 2019, 08:19

Și în a șasea noapte de petrecere au ignorat frigul și aglomerația și au stat pe plajă până spre dimineață. Iar la final, fericirea tuturor a fost sărbătorită cu un foc de artificii.

Neobosiţi, tinerii din Vama Veche şi-au cântat dorinţele. Şi au dansat fără oprire pe nisip, la doi paşi de mare.

Reporter: „De cine vă-ndrăgostiți vara asta?”

Tânăr: „De viaţă!"

Tânăr: „Trebuia să mergem la birou şi toţi prietenii noştri erau în Vamă şi am zis DA, plecăm în Vamă. Şi n-aveam cazare şi ne-am luat un cort."

Plaja din Vama Veche este iar plină ochi de oameni. Este a șasea noapte de petrecere şi pare că nimeni n-a obosit. Practic toţi aceşti oameni au venit în Vamă în 3 schimburi. Primul val a venit de Paşte, apoi au sosit ceilalţi pt 1 mai, iar astăzi a sosit şi ultimul val. Toţi aceşti oameni vor rămâne în vamă până la finalul weekendului.

Într-un alt colț din staţiune, DJ-ul Mister Goju, adus în România de organizatorii festivalului Neversea a avut grijă ca petrecăreţii să nu se plictisească.

Turist străin:O mulţime de oameni, muzică foarte bună. Perfect."

Dornici să adune amintiri, mulţi nu au mai ţinut cont de aglomeraţie. La miezul nopţii, Vama Veche devenise un furnicar. Oriunde te uitai vedeai grupuri mari de tineri care abia ajungeau în staţiune, dar şi zeci de maşini blocate pe alei şi şosele. Inevitabil, cozi s-au format şi la restaurante, shaormerii şi baruri.

Tineri: „Am stat cam vreo 50 de minute la coadă ca să ne facă o porţie. Am ratat şi un concert, la Bosquito, de o-nceput de vreo oră, numa ca o trebuit să stăm la coadă."

Alţii au stat atât de mult la coada încât au uitat de ce se afla acolo.

Tânăr: „Cred că să dau nişte shot-uri la un moment dat, dar cred că acum stăm la coada doar ca să stăm la coadă."

Unii, în schimb, au profitat de ocazie şi şi-au făcut noi prieteni.

Tineri: „Avem grup mare, nicio problemă, de aici toţi şi ne mutăm în Vamă. E aproape moca dacă ai 3.000 de euro salariu. E mai bine ca în Mamaia. Noi aici bem shot-urile cu roaba, nu şampania."

Noaptea s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies