Salvamar bătut chiar de persoana pe care a salvat-o de la înec. „Cred că domul consumase ceva”

Data publicarii: Luni 22 Iulie 2019, 16:56

Incident violent pe litoral. Un salvamar aflat în misiune şi care a reuşit să aducă la mal câteva persoane aflate periculos de departe, în larg, a primit, la întoarcerea pe mal, un pumn în plină figură.

Agresorul, un student străin, nu le-a spus nici poliţiştilor ce l-a înfuriat. Acum, tânărul are dosar penal.

Incidentul s-a petrecut duminică după-miază, zi de mare aglomeraţie în Costineşti şi pe tot litoralul. Salvamarul, un bărbat de 30 de ani, tocmai adusese la mal două tinere aflate în pericol.

Eduard Stanca, salvamar: „Venind spre mal, m-am uitat după colegul meu să văd dacă cele două fete sunt în singuranță. Când m-am întors, efectiv nu am avut timp să văd. M-a lovit. M-a lovit, am căzut în apă jos, m-am ridicat. Nu știu de ce a făcut-o , am patru copci. Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat niciodată, ca un salvat să mă bată la mal după ce îl salvez. Aşa ceva este ireal.”

Şi colegii lui sunt consternaţi de cele întâmplate!

Cristi, salvamar: „Am salvat două fete de la înec, după care colegul meu a venit la intervenție, mai era un cuplu tot în aceeași zonă, o zonă periculoasă plină de curenți. La mal, colegul s-a întors să se uite după mine și când s-a întors spre mal, băiatul respectiv l-a lovit. Ulterior, eu am intervenit, l-am imobilizat până la sosirea echipajului de poliţie.”

Martori au fost zeci de turişti care au chemat imediat poliţia.

Turist: „Omul își face treaba, el este aici pentru a ne salva viețile și lumea să aibă reacțiile astea. Am încercat să aplanăm, conflictul dar nu s-a putut.”

Martor: „Cred că domul consumase ceva, nu pot să vă spun ce, dar nu era în toate facultățile mintale care le avea dansul.

Martor: „E foarte grav. Adică salvezi viaţa unui om și după-aia vine și îl bate. Nu mi se pare normal, părerea mea este să-și primească pedeapsa cuvenită.”

Suspectul, un student străin care locuieşte în Bucureşti, are acum dosar penal.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies