Scădere bruscă a temperaturii de pe litoral. Turiștii, luați prin surprindere de furtună

Data publicarii: Marti 07 August 2018, 17:15

Este cod galben de ploi pe litoral şi în toată Dobrogea. Meteorologii avertizează că precipitaţiile vor fi însoţite de descărcări electrice şi grindină. Temperaturile au scăzut brusc de la 30 de grade, la ora prânzului, la 24 de grade în această după-amiază.

La Constanța a început să plouă marți după-amiază, așa că planurile celor care se aflau pe plajă au fost date peste cap. Oamenii şi-au strâns lucrurile de pe şezlonguri sau cearşafuri cât de repede au putut, mai ales că meteorologii au anunţat un cod galben de ploi.  

Nimic nu prevestea însă această schimbare bruscă a vremii, mai ales că dimineaţa termometrele arătau 27 de grade Celsius, iar până în ora prânzului mercurul a urcat până la 30 de grade Celsius. Codul galben expiră la ora 17.30, însă este posibilă şi o prelungire. 

Meteorologii au anunţat averse din care se vor cumula 25-30 de litri pe metru pătrat, potrivit ANM. În Constanța, Eforie, Năvodari, Agigea, Corbu, Cumpăna, Tuzla și județul Tulcea se vor semnala descărcări electrice şi grindină.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies