Weekend aglomerat, cu vreme perfectă pe litoral. Turiștii au dat mii de lei pe 3 zile de cazare

Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2019, 18:58

Se anunță primul weekend aglomerat pe litoral și n-ar fi rău să vă faceți rezervări și la șezlonguri.

Cei mai mulți turiști și-au cumpărat pachete pentru trei nopți de cazare, pentru că luni, a doua zi de Rusalii, este liberă. Petrecerile se vor ține lanț începând cu sâmbătă noapte, mai ales în stațiunea Mamaia. 

Doi soţi au venit din Iaşi ca să-şi petreacă vacanţa de Rusalii pe litoral. Au ajuns joi şi vor pleca luni.

Femeie: "Am zis să profităm că e luni liber şi să venim. Aseară a fost o petrecere grecească, s-au spart farfurii, au făcut foc de tabără. E vremea bună, ține cu noi, nu e trafic, nebunie."

Şi nu sunt singurii pentru care distracţia a început deja.

Turist: "E cald, frumos, soare. Vom merge în club în seara asta, vom petrece până luni, şi de luni ne odihnim şi o luăm iar de la capăt."

În cazul în care vreţi să mergeţi la plajă în zona de lux a staţiunii Mamaia, aveţi nevoie de rezervare chiar şi pentru şezlonguri. La fel şi pentru terase şi restaurante.

Administrator restaurant: "Ne aşteptăm la mulţi turişti, deja avem rezervări pentru restaurant, undeva la 70 la sută din capacitatea restaurantului. Avem în fiecare seară muzica live grecească, dansatori."

Gazdele s-au pregătit cât au putut de bine.

Administrator beach bar: "Va fi un weekend aglomerat, intră direct în full-sezon, de la zero la full-sezon. Deci anul ăsta venim în plus cu multă verdeaţă, cu şcolile de kite, de surf, de stand-up, paddle surf. Vom avea un mic velier, cumva aducem sporturile nautice puţin mai sus şi bineînţeles cu calitatea serviciilor."

Va fi primul weekend aglomerat şi pentru hotelieri: trei zile de cazare la patru stele au costat peste 3.000 de lei.

Manager recepție: "Oferta noastră este de 3 nopţi de cazare, cu mic dejun, prânz şi cină, pensiune completă. Acces la centrul SPA şi de asemenea treapie, atât pentru doamne, cât şi pentru domni."

Manager vânzări hotel: "Hotelul oricum este rezervat la capacitate mâine seară, sâmbăta, iar pentru astăzi şi duminică mai avem doar câteva camere."

Iar dacă aveţi de gând să staţi multe ore pe plajă, barmanii vă recomandă cocktailuri răcoritoare, puţin alcolizate.

Manager beach bar: "O să pregătim un gin tonic fresh cu fructe de pădure proaspete. Îi aşteptăm pe clienţii noștri cu cocktailuri noi în Mamaia, facem nişte băuturi fresh. Fructele proaspete merg cel mai bine în combinaţie cu ginul, cu apă tonică, chiar şi cu romul. Folosim afine, folosim zmeură."

În acest weekend sunt aşteptaţi pe litoral peste 50.000 de turişti. Meteorologii spun că ploile vor sta departe de litoral. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 19°C
Constanta
Aer 19°C
Eforie
Aer 17°C
Costinesti
Aer 20°C
Neptun
Aer 20°C
Modifică setările cookies