Weekendul acesta se deschide oficial sezonul de vara la mare. Cat te costa o noapte de cazare in Mamaia

Data publicarii: Vineri 12 Iunie 2015, 13:15

Nisipul incepe sa se incinga la malul marii, iar apa este perfecta pentru o baie! Asa se anunta primul weekend de vara adevarata pe litoral cu temperaturi de 28 de grade, iar administratorii cluburilor completeaza tabloul cu primele petreceri in aer liber.

Marea are in jur de 22 de grade tocmai buna pentru imbaiere, iar curentii s-au linistit dupa furtuna de zilele trecute. Pentru cei care vor sa vina la plaja trebuie sa stie ca pot inchiria sezlonguri cu tarife care pornesc de la 15 lei.

In zona de cluburi vor scoate insa mai mult din buzunar. De astazi, cele mai multe dintre cluburile in aer liber incep sa aduca pe plaja animatoare si DJ-ei care vor transforma zonele in ringuri de dans.

Cat despre cazare, preturile sunt inca de inceput de vara - o camera la un hotel de trei stele se inchiriaza cu 250 de lei pe noapte, iar la patru stele veti plati in jur de 320 de lei pentru o noapte. Nu uitat ca aveti varianta si apartamentelor de vacanta care se inchiriaza cu un tarif mediu de 300 de lei pe noapte.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 16°C
Constanta
Aer 16°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 15°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies