Andreea Marin a preluat cea mai populara stafeta a momentului: si-a turnat o galeata de apa cu gheata in cap

Data publicarii: Miercuri 20 August 2014, 18:28

Romanii cu notorietate au preluat cea mai populara stafeta a momentului: turnatul galetii de apa cu gheata in cap. Andreea Marin a fost prima care a avut curajul. A urmat Cabral. Daca in strainatate totul a pornit pentru o cauza nobila, iar in joc s-au prins oameni simpli, dar si unii dintre cei mai bogati dintre pamanteni, romanii spun ca gestul lor este mai degraba unul simbolic.

"E un gest simbolic , l-au facut oameni mari din lume si probabil ca nu a fost intamplator. O sa incerc sa fac si eu lucrul asta, chiar acum". Asa si-a explicat Andreea Marin gestul. Chiar daca recunoaste ca nu lupta pentru o cauza anume, vrea sa dea un semnal ca e nevoie sa ne trezim la realitate.

Iar Andreea Marin a predat imediat stafeta: "Cabral, in urmatoarele 24 de ore te provoc, tu va trebui sa faci acelasi gest: trezirea la realitate, pretuieste viata, frate!"

Provocarea a venit ca o supriza pentru Cabral. Total nepregatit, pe platoul de filmare de la "Traieste-ti vara", acesta a acceptat sa preia stafeta, chiar sub privirile Andreei Marin, invitata in emisiune. Vezi aici VIDEO momentul cand lui Cabral i s-a turnat apa cu gheata in cap: "M-a chinuit ca pe-un caine".

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 11°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies