Reactia de milioane a lui Cabral, dupa ce i s-a turnat apa cu gheata in cap: "M-a chinuit ca pe-un caine"

Data publicarii: Miercuri 20 August 2014, 18:37

Dupa ce a preluat cea mai populara stafeta a momentului, Andreea Marin a predat-o imediat: "Cabral, in urmatoarele 24 de ore te provoc, tu va trebui sa faci acelasi gest: trezirea la realitate, pretuieste viata, frate!"

Vezi aici VIDEO momentul in care Andreea Marin preia stafeta pornita in America si i-o preda lui Cabral.

Provocarea a venit ca o supriza pentru Cabral. Total nepregatit, pe platoul de filmare de la "Traieste-ti vara", acesta a acceptat sa preia stafeta, chiar sub privirile Andreei Marin, invitata in emisiune. Si, la randul sau, a dat-o mai departe: Marius Moga, Smiley si Mihai Bendeac au fost nominalizati prezentatorului.

Pana sa reactioneze Marius Moga sau Smiley, Adrian Mutu i-a surprins pe multi.


La randul lui, Radu Valcan si-a turnat in cap o galeata cu apa rece si cuburi de gheata. Spre deosebire de Bill Gates, actorul nu a inventat vreun scripete, ci s-a lasat ajutat chiar de iubita sa, Adela Popescu.  Si-a inceput discursul prin a-i provoca pe altii: "Inainte sa trecem la treaba, as vrea sa-i provoc pe Cristian Chivu, Razvan Fodor si Carmen Tanase, dragilor, aveti 24 de ore".



Daca la noi vedetele o fac deocamdata doar pentru distractie, trebuie sa stiti ca starurile internationale au un scop umanitar. Strang bani pentru o fundatie care lupta impotriva sclerozei.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 16°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies