Tanarul care nu a putut fi trezit de reporter, imaginea ultimei nopti de distractie de 1 Mai. Cluburile au avut incasari record

Data publicarii: Duminica 04 Mai 2014, 19:21

Ploile i-au gonit pe turisti de pe litoral, si din Vama Veche, si din Mamaia. Cand au vazut ca nu zaresc cerul de nori, oamenii si-au facut bagajele si au luat-o spre casa.

Dar au ce le povesti prietenilor, pentru ca si azi noapte au petrecut, dovada ca in Mamaia cluburile au avut incasari bune, ca-n toiul verii. Cluburile din Mamaia au fost pline si in ultima noapte din vacanta de 1 Mai. Toata lumea s-a inghesuit pe ringul de dans, inclusiv un tanar care a venit cu maimuta, adica animalul sau de casa, pe nume Leo.

Tanar: "E baiatul meu."
Reporter: "De ce poarta scutec?"
Tanar: "Pai e mic inca, are 11 luni."
Reporter: "Ai venit cu Leo in club ca sa agati fete, nu?"
Tanar: "Pai masina nu mai are nicoio valoare. 'La revedere' masina. Gata, o sa rugineasca!"

Si planul i-a iesit! Fete s-au inghesuit sa faca poze cu maimuta care poarta pampersi.

Reporter: "Cine a avut succes mai mult, baiatul sau maimutica?
O tanara din club: "Depinde acum, a facut furori pana acum maimuta."

Melancolice dupa petrecerile din Vama, doua tinere s-au hotarat sa-i faca o surpriza prietenei lor  si, de ziua ei, au adus-o la club, in Mamaia.



Multi nu ar fi vrut sa se opreasca din chefuit. Aceste imagini, de pilda, au fost surprinse astazi la ora pranzului pe una din plajele in care s-a petrecut fara pauza. Dupa trei zile si trei nopti in care au baut si au dansat, acesti turisti euforici refuza sa accepte ca e duminica si ca trebuie sa plece spre casa.



"Cum plec acasa, o iau pe carare, prietenul meu este in masina, doarme si cand se trezeste plecam. As mai fi stat vreo 10 zile", a declarat un petrecaret.
 
Iar acest tanar nu se opreste din visare, dupa cum ne spune chiar mesajul de pe sapca lui. Speram sa se trezeasca totusi si sa ajunga in siguranta acasa.

Inainte sa se urce in masini si sa plece spre casa, turistii s-au oprit pentru un pranz la impinge tava. In fata hotelurilor, la fiecare 10 minute, intalneai cate un grup pe picior de plecare. E adevarat nimeni nu era prea fericit.
 
Reporter: "Putin trist ca s-a terminat vacanta?"
Un tanar: "Da, as mai fi vrut. Inca vreo 2-3 zile mi-ar mai fi trebuit."
 
Turistii veniti la mare de 1 mai s-au indreptat spre autostrada, dovada si cozile de la benzinarii.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies