Radu Mazare, nemultumit de rochiile animatoarelor. Prima repetitie cu animalele de la circ pentru ultimul carnaval

Data publicarii: Miercuri 27 August 2014, 08:02

Reclamatiile facute de organizatiile pentru protectia animalelor nu par sa il deranjeze pe Radu Mazare. Primarul Constantei a participat marti seara la repetitii alaturi de cateva animale de la circ, pentru ultima caravana din acest sezon, cand il va interpreta pe Ramses, faraonul Egiptului.

Edilul Radu Mazare a marturisit ca are multe in comun cu acest personaj istoric, mai ales apetitul pentru femei frumoase. Una peste alta, weekendul acesta se anunta unul galagios si plin de stralucire in statiunea Mamaia.

Radu Mazare a inceput repetitia cu o reclamatie. S-a aratat nemultumit de costumele "sotiilor" lui Ramses, care aratau prea putina pielea. Apoi a probat carul cu care va fi plimbat pe scena. Dar a invatat si cum sa traga cu arcul cu sageti. "O sa trag undeva incolo si daca am noroc o sa pice o rata ."



"Atractia serii au fost insa serpii. Mi-a fost teama un pic, doar ca s-a apropiat de mine cu capul, m-am speriat putin si apoi cand i-a dat drumul si-a incolacit coada pe mana zic am pus-o", a povestit o animatoare.

Pana sambata, 30 august 2014 cand va avea loc carnavalul, vor mai avea loc cateva repetitii pentru ca Radu Mazare, faraonul de Constanta, vrea sa se asigure ca totul va iesi ca la carte. Insa evenimentul, prezentat drept cea mai spectaculoasa parada a verii - a starnit revolta iubitorilor de animale. Organizatia "Vier Pfoten" ii cere primarului sa renunte la salbaticiunile pe care si le-a ales de la circ.



Radu Mazare are de gand sa foloseasca, in premiera, 4 lei, doua camile, un crocodil lung de 3 metri, si un piton.

"Ii cerem sa se razgandeasca. sa plimbi niste animale salbatice prin zgomot, prin caldura si prin harmalaie provoaca un stres animalelor, ceea ce este interzis prin legea pentru protectia animalelor. Domnul Mazare sa-si schimbe punctul de vedere pentru ca ce vrea dansul sa faca acolo se poate intampla foarte bine si fara animale salbatice"
a anuntat Veronica Pulpan, reprezentant Vier Pfoten.

In replica, edilul spune ca nu are de gand sa schimbe nimic din scenariul carnavalului, in care el va aparea in chip de faraon, insotit de lei si camile.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 16°C
Constanta
Aer 16°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 16°C
Neptun
Aer 17°C
Modifică setările cookies